Vijesti

Arhiva svih vijesti na stranici

Molim za razumijevanje

« Odgovori na pitanja

Veliki broj pitanja koja mi svakodnevno šaljete i drugih obveza koje imam ne dozvoljava mi da odgovorim na svako pristiglo pitanje.

Svima koji su mi pisali zahvaljujem na ukazanom povjerenju i interesu za moje mišljenje. Raduje me svako pristiglo pitanje i suosjećam s vašim problemima i životnim borbama, i jako navijam za vas.

Na žalost, veliki broj pitanja koja mi svakodnevno šaljete (i drugih obveza koje imam) ne dozvoljava mi da odgovorim na svako pristiglo pitanje. Pokušavam napraviti neku vrstu selekcije i odabirem pitanja koja mi se čine što različitija po tematici od onih o kojima sam nešto već pisala. Iako se nadam u konačnici odgovoriti na sve vaše e-mailove, važno mi je izvijestiti vas da ćete na odgovor katkad trebati čekati i po nekoliko mjeseci. Istovremeno se nadam da ćete neke odgovore na svoja pitanja pronaći u savjetima koje sam davala drugima.

Rado bih oformila mrežu stručnjaka koji bi se u sklopu ove web stranice bavili pitanjima koja pristižu. Stoga kolegama psihoterapeutima koji bi se željeli okušati u ovom poslu nudim suradnju i neku vrstu reklame u sklopu ovog weba.